Meny

Lediga tjänster

Administrativ chef, vikariat

Regionförbundet Sörmland är ett politiskt samverkansorgan för Sörmlands nio kommuner och landstinget. Vårt uppdrag är att främja utvecklingen i länet. Vi arbetar länsövergripande i nätverk, främst med samhällsplanering och infrastruktur, näringsliv och entreprenörskap samt utbildning, kompetensförsörjning och jämlik hälsa. Sörmland har ett strategiskt läge som ger förutsättningar för tillväxt. En huvuduppgift för Regionförbundet Sörmland är att stärka Sörmland som en attraktiv och viktig del i Stockholm-Mälarregionen.

Regionförbundet är nu inne i en spännande fas. Arbetet med att revidera Sörmlandsstrategin, länets utvecklingsplan, pågår. Sörmlandsstrategin blir det övergripande styrdokumentet för den nya region som regionförbundet förväntas bilda tillsammans med Landstinget Sörmland och Sörmlands kollektivtrafikmyndighet den 1 januari 2019. Vår administrativa chef kommer nu att vara tjänstledig för studier och vi söker hennes vikarie.

Arbetsbeskrivning

Som administrativ chef ansvarar du för förbundskontorets ekonomi- och personaladministrativa arbete, it-system och lokaler. Du leder arbetet inom enheten Ledningsstöd, som även ansvarar för arkiv och dokumenthantering, stöd till regionstyrelsen, upphandlingsstöd, vissa kommunikativa insatser samt övriga administrativa uppgifter.

Som administrativ chef har du budget- och personalansvar för enheten. Du är direkt underställd regiondirektören och ingår i förbundskontorets ledningsgrupp, vilket innebär att även vara delaktig i övrigt förekommande arbete på kontoret. Förberedelser inför en eventuell regionbildning kommer att utgöra en extra arbetsinsats.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning, erfarenhet inom arbetsområdet och chefs-/ledarerfarenhet. Det är viktigt att du har kunskap om arbete i en politiskt styrd organisation.

Du har goda ledaregenskaper, är noggrann, resultatinriktad, flexibel och ansvarsfull. Du kan samarbeta och kommunicera, skapar engagemang och förtroende samt tar initiativ till förbättring av verksamheten. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Tjänsten omfattar heltid och är ett vikariat till och med den 31 december 2018 med eventuell möjlighet till förlängning. Tillträde snarast efter överenskommelse. Förbundskontoret är placerat i Nyköping.

Ansökan

Frågor besvaras av regiondirektör Cristine Dahlbom tel 073-0865267.

Välkommen med din ansökan inklusive meritförteckning ställd till: 

Regionförbundet Sörmland
Box 325
611 27 Nyköping

eller till e-postadress info@region.sormland.se

Märk din ansökan med Dnr 17-058.

Sista ansökningsdag är den 31 augusti 2017.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

 

Redaktör: Administrator

Uppdaterad: 2017-08-11

Lyssna på sidan

Kontaktperson

Cristine Dahlbom

Välkommen att kontakta
mig för mer information!

Cristine Dahlbom

Regiondirektör

Chef för förbundskontoret med det övergripande ansvaret för utvecklingen av Regionförbundet Sörmlands verksamhet.

Skicka e-post
Telefon: 073-086 52 67